Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde 600 litre sahte rakı, 2 metal tanker, 130 sahte rakı, 115 sahte viski, 265 litre etil alkol ve 15 bin adet boş viski ve rakı şişesi ele geçirildi.

        Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Duracık Mahallesinde ikamet eden A.D'nin evinde sahte içki imalatı yapıldığına ilişkin istihbaratı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, operasyon düzenledi. Bu sırada sahte içki üretimi yapan A.D ve A.A ile S.Ç suçüstü yakalandı.

        Ev ve eklentilerinde yapılan aramada 2 metal tanker, 600 litre sahte rakı, 265 litre etil alkol, 500 milim renklendirici, 500 milim anason, 115 litre sahte dolu viski şişesi, 130 dolu sahte rakı şişesi, 7 bin doluma hazır boş viski şişesi, 8 bin doluma hazır boş rakı şişesi, 25 adet 30 litrelik boş bidon, 15 bin rakı şişesi etiketi, 12 bin 500 etiketli kapak ve doldurma aparatı ele geçirildi.

        Gözaltına alınan 3 kişi, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler