Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak alt yapı çalışmaları kapsamında, merkez Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde 26 Ekim Çarşamba günü su kesintisi uygulanacak.

        BUSKİ'den yapılan açıklamaya göre, Nilüfer ilçesi Karaman Mahallesi Kültür Caddesi, Sanayi Caddesi ve İzmir Yolu Caddesi arasında kalan kısmı, Esentepe Mahallesi Nedim Öztan İlkokulu ve yakın çevresi ile Osmangazi ilçesi Akpınar Mahallesi 1. Akpınar Sokak, 1. Kavaklı Cadde ve Şehit Mümin Mutlu Sokak arasında kalan bölge ve civarına, 26 Ekim Çarşamba günü 09.00-18.00 saatlerinde su verilemeyecek.

        Çalışmanın erken tamamlanması durumunda, suyun şebekeye belirtilen zamandan daha önce verilebileceği hatırlatılarak, vatandaşların bu noktada duyarlı olmaları istendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler