Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Türkiye Posta Telgraf Teşkilatının (PTT) 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Muş PTT Başmüdürlüğü etkinlik düzenledi.

        PTT Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü nedeniyle, PTT Başmüdürü Abdullah Yüksel ile PTT çalışanları, Vali Seddar Yavuz'u makamında ziyaret etti.

        PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Yavuz, şunları ifade etti:

        "Özellikle son dönemde Türkiye'deki hızlı değişen ve gelişen şartlara uyum sağlayan, Türkiye'deki kalkınmayla fonksiyonları değişen ve ülke kalkınmasında önemli payı olan kuruluşumuz olarak hizmet yapıyor. Özellikle Telekomun özelleşmesinden sonra da ayakları üzerinde durabilen, bankacılık gibi hizmetlerini de içine katan çağdaş bir kurum olarak yola devam ediyor. Bizde sizlerin bu fedakarca çalışmalarınızı takip ediyor, bu başarılı çalışmalarınızdan gurur duyuyoruz." diye konuştu.

        Daha sonra PTT Baş Müdürü Abdullah Yüksel, çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi ve Vali Yavuz'a 176. yıl anısına özel pul koleksiyonu albümü hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler