Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Vali İbrahim Şahin, Cumhuriyet Bayramı'nın 93. yıl dönümü kutlama programı hakkında bilgi verdi.

        Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyet Bayramı'nın 93. yılını hep birlikte yaşayacak olmanın sonsuz mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

        Bu sene 93. yıl dönümü kutlanacak Cumhuriyet Bayramı'nın tüm yurtta olduğu gibi Samsun'da da çeşitli etkinliklerle kutlanacağını ifade eden Şahin, "28 Ekim 2016 Cuma günü saat 13.30'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayacak kutlamalar, saat 15.00'de 23 Nisan Ortaokulundan başlayıp, DSİ 7. Bölge Müdürlüğünde son bulacak, Cumhuriyet yürüyüşü ile devam edecek. Akşam 20.00'de ise Atatürk Kültür Merkezi'nde Devlet Klasik Türk Müziği korosu tarafından sunulacak Cumhuriyet Konseri ile sona erecek." ifadelerini kullandı.

        Valilikteki Yaşayan Atatürk Salonun'da 29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 10.00’da tebrik töreni yapılacağını, saat 10.30’da Batıpark İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Stadı'nda kutlama programı yapılacağını aktaran Şahin, şunları kaydetti:

        "Yine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, 29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 11.00-12.00 saatleri arasında, Türk Hava Kurumu tarafından Batıpark’ta gerçekleştirilen bir gösteri uçuşu yapılacak. Aynı gün akşamı 15 Temmuz Şehitler Parkı Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda saat 18.30'da Valiliğimiz tarafından Cumhuriyet resepsiyonu verilecek. Ayrıca yine aynı akşam saat 20.00'de Samsun Devlet Balesi Korosu ve Orkestrası tarafından 'Bu Vatan Bizim Konseri' Atatürk Kültür Merkezi'nde Samsunlularla buluşacak. Cumhuriyet Bayramı'nın 93. yılı kapsamında, ilimizde büyük bir coşku ile kutlayacağımız bayramımızı şimdiden kutlar, tüm Samsun halkımızı kutlama etkinliklerine davet ederek saygılarımı sunarım."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler