Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Vali Kerem Al, Osmaniye’nin il oluşunun 20. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Vali Al, mesajında, her geçen yıl Osmaniye’nin ülke ekonomisine katkısının arttığını belirtti.

        Kentin zengin tarihi, kültürel mirası, doğa güzellikleri ve bereketli topraklarıyla, birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını ifade eden Al, şunları kaydetti:

        "İRoma, Bizans, Abbasi ve Osmanlı izleri taşıyan kaleler ve ozanlar şehri Osmaniye'mizin il oluşunun 20. yılını kutluyoruz. 24 Ekim 1996 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan 4200 sayılı Kanun ile Türkiye Cumhuriyet’inin 80. ili olan Osmaniye sosyal, kültürel ve ekonomik olarak büyük değişimler göstermekte her geçen yıl ülke ekonomisine daha fazla katkı sunmaktadır. 20 yıl içinde üniversitesiyle, meslek yüksekokullarıyla, OSB’leriyle, kamu binalarıyla, merkez ve ilçe hastaneleriyle, altyapı çalışmalarıyla önemli mesafeler katetmiş, il olmasından bugüne kadar hemen hemen her alanda oldukça büyük gelişmeler göstermiştir. Valilik yapmaktan onur duyduğum bu kadim şehre, Cebeli Bereket’e hizmet ediyor olmaktan duyduğum mutluluğu ifade ederek, Osmaniye’nin il olmasının 20'nci yılını kutluyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler