Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyon Perşembe Akşamı Bisikletçileri (Afyon PAB), ekim ayının dünya meme kanseri farkındalık ayı olması dolayısıyla Kocatepe’ye çıkarak meme kanserine dikkat çekti.

        Afyon PAB ekibi turda 60 kilometre pedal çevirirken, Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi bisikletçileri ise Muğla Yatağan istikametine doğru yola devam etti.

        Afyon PAB Lideri Osman Çoban yaptığı açıklamada, Kocatepe'de Hasan Özpunar öncülüğünde Susuz beldesi İlköğretim Okulu öğrencileri ile buluşarak, hem aziz vatanımız ve bayrağımız için seve seve canlarını vermiş şehitleri andık, hem de ekim ayının dünya meme kanseri farkındalık ayı olması dolayısıyla bu hastalığa dikkat çektiklerini kaydetti.

        Faaliyet sonrası bisikletçiler Zafer Yolunu izleyerek Şuhut İlçesi üzerinden Afyon'a, Aydın ekibi de Muğla yolu üzerinden Aydın’a döndüler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler