Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Sütlüce köyünde bulunan Cafal Deresi'nin taşkın koruma inşaatı yapım ihalesinin DSİ 23. Bölge Müdürlüğünce 15 Kasım’da gerçekleştirileceğini bildirdi.

        Tunç, gazeteciklere yaptığı açıklamada, 15 Kasım’da gerçekleştirilecek olan Cafal Deresi taşkın koruma inşaatı kapsamında bin 380 metre temeli beton, çift taraflı kargir taşkın koruma duvarı, 11 adet menfez ve duvar üstlerine korkuluk yapılacağını belirtti.

        İhalesi gerçekleştirdikten sonra yüklenici firma tarafından 600 gün içerisinde işin tamamlanacağını dile getiren Tunç, şunları kaydetti:

        “Bartın Sütlüce köyünde bulunan Cafal Deresi'nin taşkın koruma inşaatı yapım ihalesinin DSİ 23. Bölge Müdürlüğünce 15 Kasım’da gerçekleştirilecek. Bartın genelinde 25 yerleşim yerini sel taşkınlarından korumak için dere ıslahını tamamladık. Proje safhasında olan ve istikşaf raporu hazırlanacak olan derelerin çalışmaları devam ediyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler