Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Doğubayazıt ilçesinde bir düğünde yedikleri yemekten zehirlendikleri iddiasıyla hastaneye başvuran 178 kişiden tedavileri tamamlanların taburcu edilmeye başlandığı bildirildi.

        Doğubayazıt Kaymakamlığından yapılan açıklamada, dün ilçeye bağlı Dolaklı köyündeki bir düğünde misafirlere ikram edilen tavuk dönerden yiyen 178 kişinin, bulantı, kusma, yüksek ateş ve ishal şikayetiyle Doğubayazıt Doç.Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesine başvurduğu hatırlatıldı.

        Hastalara gerekli tedavinin yapıldığı belirtilen açıklamada, "Tedavilerinin ardından tetkik ve tedavileri tamamlanan hastalar taburcu edilmeye başlanmıştır. Meydana gelen gıda zehirlenmesi olayı ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır." ifadesine yer verildi.

        Açıklamada, bazı basın organlarında yer alan, "Hastane özel güvenlik görevlilerinin basın mensuplarını darbettiği" iddiaların ise gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler