Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Otomotiv perakendeciliği alanında faaliyet gösteren Otokoç'un Bursa Şubesi, geçen 3 aylık satış performans değerlendirmesi sonrasında elde ettiği üstün başarısını 3. çeyrekte de yineleyerek Ford Otosan tarafından verilen "Satışta Mükemmellik Ödülü"nün sahibi oldu.

        Otokoç Bursa Şube Müdürü Koray Yalçınkaya, yazılı açıklamasında, satış performanslarının üst üste iki dönemde de ödülle taçlandırılmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

        Yalçınkaya, "Amacımız ve önceliğimiz şubemize gelen her müşterimize mükemmel müşteri deneyimi yaşatmak. Aldığımız ödüller ile başarı çıtamızı daha yukarılara taşıdık. Müşterilerimize ve aldığımız ödüllere layık olabilmek için çalışmalarımıza kazandığımız büyük motivasyon ile devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

        Ford Otosan tarafından düzenlenen "Satışta Mükemmellik Ödülü" satış konusunda başta müşteri memnuniyeti olmak üzere 3 aylık performans değerlendirmesi sonrasında veriliyor. Otokoç Bursa Şubesi, kendi bölgesindeki tüm bayiler arasında gerçekleştirdiği satış yüzdesel gerçekleşmesiyle ödülün sahibi oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler