Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Süleymanpaşa-Hayrabolu karayolunda 56 kilometrelik bölünmüş yol çalışması ihale edilecek.

        Yolun 2016 ek yatırım programına alındığı belirtildi.

        AK Parti Hayrabolu İlçe Başkanı Ethem Çetin AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süleymanpaşa-Hayrabolu karayolunun bölünmüş yola dönüştürülmesi için ek yatırım bütçesine alındığını belirtti.

        Göreve geldikleri günden bugüne Süleymanpaşa-Hayrabolu karayolunun bölünmüş yol yapılması için özveriyle çalıştıklarını aktaran Çetin, şöyle kouştu:

        "Süleymanpaşa-Hayrabolu karayolu bizim özen gösterdiğimiz en önemli konulardan birisi. Bu durumu Başbakanımıza ve Tekirdağ milletvekillerimize ilettik. Kazaların meydana geldiği ve ölüm yolu olarak anılan Hayrabolu-Tekirdağ karayolunun bölünmüş yol olması için her zaman mücadele verdik. 56 kilometre yapılacak olan yolumuz ek bütçeye alındı ve yakın zamanda Ulaştırma Bakanlığımızca ihaleye çıkılacak. Başta Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Milletvekillerimiz Mustafa Yel, Metin Akgün ve Ayşe Doğan'a görevde olduğumuz süreçte destek veren İl Başkanlarımız Soner Çizen, Ahmet Kambur, Ahmet Akçay ve Cüneyt Yüksel'e, Belediye Meclisi üyelerimize ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler