Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Kızılcahamam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Ankara Kalkınma Ajansı Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan 480 bin lira bütçeli "Göklerde Daima İleriye" projesinin açılış toplantısı yapıldı.

        Düzenlenen açılış programında konuşan Kızılcahamam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Yaman proje hakkında bilgi verdi.

        Proje kapsamında öğrencilerin pratik eğitimlerini tamamlayabilmeleri için Uçak Bakım Alanında Aviyonik Eğitim Atölyesi kurulacağını, aynı zamanda öğretmenlerin yeterliliklerini yükseltmek için eğitimler verileceğini ifade eden Yaman, şunları kaydetti:

        "Projenin hayata geçmesi ile birlikte Kızılcahamam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sivil Havacılığın SHY-147 Kapsamında Tanınan Okul Statüsü kazanma hedefine yaklaşmış olacaktır. Böylece öğrenciler daha etkin eğitimler alarak, diğer benzer okullara nazaran önemli firmalarda staj yapabilecek rekabet gücüne kavuşacak. Nitelikli mezun öğrencilerin iş bulma imkanları artacak ve sektöre faydalı olacaklardır."

        Programa Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Müşmal, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Ali Yeşildal, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Bilgi, İlçe Müftüsü Sinan Kazancı, kamu kurumlarının müdürleri ile okul müdürleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler