Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Yüzyıllar boyu farklı din ve kültürlere ev sahipliği yapan Mardin'in tarihi mekanları, hayatlarını birleştirmeye hazırlanan çiftlerin mutluluğuna tanıklık ediyor.

        Tarihi camileri, medreseleri, manastırları, caddeleri, evleri, müzesi ve kalesi ile ziyaretçileri büyüleyen, "Gündüz seyranlık, gece gerdanlık" olarak nitelendirilen Mardin, düğün fotoğraflarının da doğal stüdyosu konumunda.

        - "Tarihi mekanlar anlam katıyor"

        Kentte 20 yıldır fotoğrafçılık ile uğraşan Hamit Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genç çiftlerin düğün fotoğrafları için Mardin'in tarihi mekanlarını tercih ettiğini ve yoğun bir talep olduğunu söyledi.

        Mardin'in tarihi dokusuyla fotoğraflara anlam kattığını dile getiren Şahin, "Tarihi kentte istediğimiz yerde çekim yapma kolaylığına sahibiz." dedi.

        - "Dış mekanlarda fotoğraf çektirmek çok güzel"

        Hayatını Şükran Demir ile birleştiren Ali Demir, düğün fotoğrafları için Mardin'in tarihi mekanlarını tercih ettiklerini belirtti.

        "Dış mekanlarda fotoğraf çektirmek çok güzel. Bu yeni moda oldu." ifadelerini kullanan Demir, mutluluklarını tarihi mekanlarda ölümsüzleştirdiklerini dile getirdi.

        Şükran Demir de tarihi mekanların düğün fotoğraflarına ayrı bir güzellik kattığını vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler