Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ilçeye 70 milyon liralık yatırım planlaması yaptıklarını söyledi.

        Bulutlar, gazetecilerle bir araya gelerek, bir yıllık yatırımları hakkında bilgi verdi.

        İlçede yatırım seferberliği ilan edildiğini belirten Bulutlar, "Kapalı spor salonu, birinci kültür merkezi ve yeşil alanlardan sonra yeni belediye için hizmet binası, ikinci kültür merkezi, ilçe emniyet müdürlüğü binasından nikah sarayına varıncaya kadar onlarca yatırım birbirini izleyeceği Palandöken'de 2023 hedefine doğru emin adımlarla ilerliyoruz." ifadelerini kullandı.

        Bulutlar, belediye olarak 'yama yapalım, bir tuğla koyalım yeter' şeklindeki anlayışı ortadan kaldırdıklarını dile getirdi.

        Bir tuğla koymakla artık ne şehirlerin, ne de ilçelerin kalkındığını belirten Bulutlar, şöyle konuştu:

        "Artık tuğlalara duvarlar örülmeli, fiziki yatırımlara dönüşmeli, ihtiyaçlara göre de yeni yatırımlar yapılmalı. Bizim 2023 hedefimiz var. Dolayısıyla plan ve programımızı ona göre yaptık, yapıyoruz ve yapacağız. Palandöken Belediyesi'nin yatırım programında kısmen tamamlanan, yeni başlanan ve startı verilecek olan işler de dahil olmak üzere tam 70 milyon liralık bir yatırım planlaması yaptık. İlçemizde kısa vadede eksikliğini giderdiğimiz hizmetlerle sınırlı kalmadık. Beklenti ve ihtiyaçlar doğrultusunda uzun vadeli yatırımlar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler