Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC), özel bir hastaneyle, üyelerine indirim imkanı tanıyan protokol imzaladı.

        GGC Başkanı İbrahim Ay, Deva Hastanesinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, çeşitli zorluklar altında görevlerini yerine getirmeye çalışan basın mensuplarının yaşam kalitelerini artıracak çalışmalar yaptıklarını söyledi.

        Bu kapsamda yapılan görüşmeler neticesinde Deva Hastanesi yetkilileriyle anlaşma sağlandığını ifade eden Ay, anlaşma kapsamında basın mensuplarının, eş, çocuk ve ebeveynleriyle birlikte alacağı sağlık hizmetlerinden indirim hakkı kazandığını vurguladı.

        Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Tahmazoğlu ise basın mensuplarına katkı sağlamak için böyle bir protokole hazırlandıklarını belirterek, hastane hakkında bilgi verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler