Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Dekanlığına atanan Prof. Dr. Selma Öncel, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret etti.

        Prof. Dr. Selma Öncel, beraberinde Kumluca Meslek Yüksek Okulu (KMYO) Müdürü Prof. Dr. Sahriye Sönmez ile Başkan Çetinkaya'yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

        Ziyarette konuşan Öncel, yeni eğitim öğretime başlayacak Sağlık Bilimleri Fakültesinde dekan olarak görev yapacak olmanın heyecanını yaşadığını, bu heyecanla Sağlık Bilimleri Fakültesinin başarışı için alanında uzman ve deneyimli bir kadro oluşturarak en kısa sürede akademik eğitime başlamak istediklerini söyledi.

        Çetinkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Öncel'e yeni görevlerinde başarılar diledi. Kumluca'nın eğitim alanında son yıllarda büyük bir ilerleme sağladığını, bunu Sağlık Bilimleri Fakültesinin açılmasının da taçlandırdığını ifade eden Çetinkaya, fakültenin bir an önce eğitime başlamasını istediklerini bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler