Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve beraberindekiler, Edirne Ticaret Borsasını (ETB) ziyaret etti.

        ETB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Elazığ Ticaret Borsası heyeti, salon satışı düzenleyerek canlı hayvan satışı yapılabilen Türkiye’deki tek borsa olan ETB Canlı Hayvan Satış Tesislerini incelemek, çalışmaları yerinde görmek ve yeni yapacakları canlı hayvan borsasına ilişkin planlama çalışmalarına yön vermek üzere ziyarette bulundu.

        ETB Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ve Meclis Başkanı Fedai Canım, heyete bilgi verdi.

        Ziyarette, Öztürk, Dumandağ'a Edirne toprağından yapılan Selimiye Camii motifli ve Edirnekari işlemeli seramik tabak hediye etti.

        Ziyarette, Elazığ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Uymaz, Genel Sekreter Murat Çiçek ve Elazığ Belediyesi Meclis Üyesi Mimar Mithat Coşkun yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler