Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ilçeye yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcılara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi.

        İlçede faaliyet gösteren ve 80 kişiye istihdam sağlanan tekstil fabrikasını gezen Başkan Gürsoy, zaman zaman fabrikalara ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

        "Belediye olarak ilçemizde yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcılara her türlü desteği vermeye hazırız." diyen Gürsoy, şunları kaydetti:

        "Amacımız işsiz olan kardeşlerimizin iş sahibi olmaları, meslek edinmeleri ve dolayısıyla elde edecekleri gelirle aile bütçelerine destek olmalarını sağlamaktır. İşsizlik bölgemizin en önemli sorunlarından biridir. Buralara yapılacak yatırımlar sayesinde insanlarımız işsiz kalmayacaktır. Bu nedenle tüm iş adamlarına bir kez daha çağrıda bulunuyorum. Gelin Adilcevaz’a yatırım yapın, belediye olarak sizlere her türlü desteği sağlayalım."

        Fabrika sahibi Şahin Karaca ise, kot dikimi üzerine üretim yaptıklarını, 150 kişi kapasiteli fabrikalarında 80 kişinin istihdam edildiğini belirtti.

        Karaca, "Fabrikamıza alacağımız yeni çalışanlarla birlikte tam kapasite çalışmayı hedefliyoruz. Üretimini yaptığımız kot giyim ürünlerini ülkemizin yanı sıra yurt dışına da ihraç ediyoruz. Fabrikamızda işsiz olan gençleri meslek sahibi yapıp topluma kazandırarak aile bütçelerine katkı sağlamayı hedefliyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler