Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Erciş ilçesinde sınıf öğretmenlerine yönelik, "Üstün Zekalı ve Yetenekli Bireylerin Eğitimi Semineri" düzenlendi.

        Erciş Öğretmenevi'nde düzenlenen seminerin açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, toplum yararına yapılan çalışmalarda üstün zekalı ve yetenekli bireylerin payının büyük olduğunu söyledi.

        Eğitim gereksinimleri karşılanan üstün zekalı ve yetenekli bireylerin yeni keşifler ve icatlar yapabileceklerini, yeni tedavi yöntemleri geliştirebileceklerini anlatan Şimşek, "İlçemizde bilim sanat merkezi açılması talebimiz bulunmakta. Öğrencilerimizin iyi yetiştirilmesi, öğretmenlerimizin kendisini yetiştirmesi, veli eğitimleri ve farkındalık oluşturmanın önemi büyüktür." dedi.

        Seminere, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Talay, Van Bilim Sanat Merkezi Müdürü Lütfü Günaydın, Erciş Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Halil İlhan, rehber öğretmen Rıdvan Turunç ve sınıf öğretmenleri de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler