Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, "FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen, derhal Türkiye'ye getirilmelidir, yargı önüne çıkarılmalıdır." ifadesinde bulundu.

        Kabadayı, yaptığı yazılı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in, bir sivil toplum kuruluşunda yaptığı konuşmasına sert tepki gösterdi.

        Terörist başının ABD'de, "Türkiye'ye müdahale edilmesi yönünde çığırtkanlık" yaptığını belirten Kabadayı, şöyle devam etti:

        "Terörist başı Türkiye'ye karşı alçaklıklarına devam etmektedir. FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen, derhal Türkiye’ye getirilmelidir, yargı önüne çıkarılmalıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti yedi düvelle savaşıyor, Cumhurbaşkanımız yedi düvelin kiralık taşeronlarıyla savaşıyor. Ama bu terörist başı da bunu fırsat olarak görerek, Türkiye'ye ve Türk milletine karşı halen suç işlemeye devam ediyor."

        Kabadayı, terörist başının çığırtkanlığının son çırpınışları olduğunu ifade ederek, Türkiye'nin, demokratik, sosyal, hukuk devleti olarak dünyadaki varlığını sürdüreceğini ve iç ve dış mihrakların bu milleti asla birbirinden koparamayacağını vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler