Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Futbol Kadınlar 2. Lig ekiplerinden Osmaniye Demirspor takımının, sezon öncesi Nevşehir'de kampa girdiği bildirildi.

        Kulüp Başkanı Erdal Kırıkkanat, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın sezon hazırlıkları için Nevşehir Avanos’ta kamp yaptığını belirtti.

        Sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlandıklarını ifade eden Kırıkkanat, şunları kaydetti:

        "Kasım'da başlaması planlanan lige en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Kadromuza birinci lig takımı İzmir Konakspor'dan Hanife Demiryol, Rahime Atabay, Bahar Kol, Amasyaspor'dan Asen Albayrak ve Adana Akdenizspor'dan Buket Küçük'ü kadroya dahil ettik. Kadromuza dahil ettiğimiz 5 yeni transferle bu yıl şampiyonluğu hedefliyoruz. Çok neşeli bir ortamda devam eden kampımızda ligde şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler