Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - TFF 1. Lig ekibi Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktörlüğe getirilen Yusuf Şimşek, yönetimin, transfer tahtasının yeniden açılacağını ifade etmesi üzerine görevi kabul ettiğini belirterek, takımdaki oyunculara güvendiğini söyledi.

        Takımının başında ilk antrenmana çıkan Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, kırmızı-lacivertli takımda çalışacak olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

        Transfer tahtasının kapalı olduğunu anımsatan Şimşek, "Yönetimimiz aradı, ertesi gün görüşmeye geldim ve anlaştık. Tabii ki anlaşırken kendilerinin de bizlere bir vaadi var. Devre arasında transfer tahtasını açacaklarını söylediler. Biz de buna nazaran görevi kabul ettik." dedi.

        Şimşek, iyi şeyler düşündüklerini ifade ederek, "Gerçekten iyi bir takım var. Çok büyük bir şehir. Mersin İdmanyurdu olarak şu anki yeri hak etmediğimizi düşünüyorum. İnşallah bunu en kısa zamanda yukarılara taşımak istiyoruz. Bunu başaracak güce ve kuvvete hem takım, hem yönetim, hem de camia olarak sahibiz. İnşallah Şanlıurfaspor maçı ile bunu göstereceğiz. Sanki ilk defa futbol oynamaya başlıyormuş gibi, ilk defa hocalık yapıyor gibi heyecanlıyız. İnşallah bu heyecanımızı hafta sonu da 3 puan olarak göstermeyi düşünüyoruz." diye konuştu.

        Kulübün sıkıntılarının farkında olduğunu vurgulayan Şimşek, şöyle konuştu:

        "Aklımda bir soru işareti yok. Ben bu takıma güveniyorum. Gerçekten kaliteli futbolcular var, takım arkadaşı olduğum çocuklar var. Her takımda sıkıntılar var, bu sadece Mersin İdmanyurdu'nda olan bir şey değil. Önemli olan bu sıkıntıda taşın altına elini koyabilmek. Bizim ve yönetimin bunu yaptığını düşünüyorum. İnşallah bir an önce havaya girerek bu zor dönemden hep birlikte çıkarız diye düşünüyorum. Sadece bizi değil bu şehri ayağa kaldırmaya geldik. İnşallah da kaldıracağız."

        - Şanlıurfaspor mesaisi

        Ligin 9. haftasında 30 Ekim Pazar günü Şanlıurfaspor'a konuk olacak olan Mersin İdmanyurdu, karşılaşmanın hazırlıklarını Macit Özcan Spor Kompleksi'nde sürdürdü.

        Çalışmaya ısınma ve koşu çalışmasıyla başlayan oyuncular, daha sonra 5'e 2 top çalışması yaptı.

        Hafif sakatlıkları bulunan kaptan Nurullah Kaya ile kaleci Mihaylov, bir süre takımdan ayrı koştu.

        İdmanı yakından izleyen Şimşek de sık sık oyuncularına taktiksel uyarılarda bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler