Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş Valisi Seddar Yavuz, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği bünyesinde çalışan işçilerle bir araya geldi.

        Yol-İş Sendikası Temsilciliği tarafından Öğretmenevi Konferans Salonunda düzenlenen programda konuşan Vali Yavuz, "Hayatımda çok önem verdiğim bir sözle başlamak istiyorum. Öyle bir meslek seçin ki hem nafakanızı temin edin hem de dua alın. İşte sizler de nafakanızı temin ederken hem de insanlara böylesine güzel hizmet yapıyorsunuz. Bu yıl ilimizde 510 kilometre asfaltlama yaparak çok büyük bir hizmet sundunuz." dedi.

        İnsanların kendilerine emanet edilen imkanları en iyi şekilde kullanması gerektiğini belirten Yavuz, "Sizlerle yaklaşık 15 aydır beraberiz ve olabildiğince sizlerle bir araya gelmeye, hizmetlerinizi takip etmeye özen gösteriyorum. Bu şehir 15 ay boyunca birçok sorunu geride bıraktı. Hizmetlerin daha fazla artmasının sebebi de budur. Aksi takdirde bu hizmetleri yerine getirmemiz pek de mümkün olmayabilirdi." diye konuştu

        Türkiye'de 14 yılda çok büyük bir devrim gerçekleştiğini dile getiren Yavuz, 90'lı yıllarda 500 kilometre yolun 5 yılda ancak yapıldığını ifade etti.

        Gelinen noktanın tesadüf olmadığını belirten Yavuz, şunları kaydetti:

        "Sizler gibi gayretli kardeşlerimiz sayesinde bunları başarıyoruz ve başarmaya devam edeceğiz. Bakın bayrağa ve millete kastedenler, eninde sonunda bu enkazın altında kalacaklar. Bu ümmete, bu dine, bu millete ihanet edenlerin hepsinin sonu cehennem çukurudur. Bu şehirde bu şehre bir kuruş katkısı olmayan ve her fırsatta bu şehirde kargaşa yaratan insanlarla bir yere varmamız mümkün değil. Hiç kimse 'barış, kardeşlik' kelimelerini kirletmesin. Kudretsiz bir devlet hiç kimse beklemesin. Bu şehirde olduğum sürece devletin şefkatini de kudretini de eşit şekilde kullanacağız. İnsanlarımızın sorunlarını çözeceğiz, çözmek için çaba sarf edeceğiz. Ama insanları korkutarak hizmetleri engelleyenlerin tepesine de balyoz gibi ineceğiz. Nitekim 14-15 aydır Muş'ta görev yapıyorum ve bu söylediklerimin hepsini tek tek yaptım. Allah'ın izniyle yapmaya devam edeceğiz. Çünkü biz hak yoldan yürüyoruz. Bu vesile ile Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza ve hükümetimize Muş adına teşekkürlerimi arz ediyorum. İl Özel İdaresinin fedakar çalışanlarına da huzurlarınızda ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. İnşallah yeni sezon ile birlikte bu sene planladığımız çalışmalar gerçekleştireceğiz."

        Programa, Vali Yardımcısı Ercan Öter, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, işçi temsilcisi sendika üyeleri ve işçiler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler