Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Batman'ın Gercüş Belediyesine yapılan görevlendirmenin ardından başlatılan çalışma kapsamında ilçede okullara yönelik de hizmet yürütülüyor.

        Gercüş Belediyesine görevlendirilen Kaymakam Ünal Koç, yaptığı açıklamada, ilçede uzun yıllar aksatılan gerek altyapı ve gerekse üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

        İlçe merkezine modern bir görünüm kazandırmak için tüm kurumlarla koordineli olarak çalıştıklarını vurgulayan, Koç, aynı zamanda ilçe merkezindeki ve ilçeye bağlı köylerdeki okul bahçelerine de modern bir görünüm kazandırmak için kolları sıvadıklarını belirtti.

        "Bizim işimiz sadece yol ve kaldırım yapmak değil. İlçe sakinlerimize rahat bir ilçe yaratmak için nasıl çalışıyorsak aynı şekilde çocuklarımızın rahat bir eğitim almaları için de her türlü çalışmayı yapacağız." diyen Koç, bu kapsamda taşımalı eğitimin yapıldığı, 250 öğrencinin eğitim gördüğü Gönüllü Köyü Ortaokulunun bahçesinde çalışma başlatıldığını aktardı.

        Koç, belediye ekiplerince yaklaşan kış mevsimi nedeniyle okul bahçesini çamurdan kurtarmak için kilitli parke taşı döşendiğini ve bahçe düzenlemesi yapıldığını dile getirdi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Soyvural da okulda 3 köyden gelen öğrencilerin eğitim öğretim gördüğünü belirterek, çalışmalarından dolayı belediye ekiplerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler