Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), dünyaca ünlü sanatçı İdil Biret'in katılımıyla yarın ve Cuma günü iki ayrı Cumhuriyet Bayramı konseri verecek.

        CSO, müzikseverlere Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşatacak. İdil Biret, İstanbul Devlet Opera ve Balesi solist sanatçıları bariton Caner Akgün, soprano Dilruba Akgün ve Saygun Filarmoni Korosu, yarın ve Cuma günü verilecek konserlerde sahne alacak.

        CSO Konser Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak konserlerde, İdil Biret, Şef Cemi’i Can Deliorman yönetimindeki CSO eşliğinde Edward Grieg’in la minör Op. 6 numaralı piyano konçertosunu seslendirecek.

        Şef Cemi’i Can Deliorman yönetimindeki konserin ikinci bölümünde, orkestra, yine Edward Grieg’in bir başka eseri Peer Gynt Suite’ni icra edecek.

        Ahmed Adnan Saygun’un "Eski Üslupta Kantat"ını ve marşları CSO eşliğinde bariton Caner Akgün, soprano Dilruba Akgün ve Saygun Filarmoni Korosu seslendirecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler