Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - ALİ KORKMAZ - Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin yeni ekiplerinden Seramiksan'ın takım kaptanı Gamze Ergin, ortaya koyacakları mücadeleyle lige renk katacaklarını söyledi.

        Gamze Ergin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi ve yoğun bir hazırlık döneminin ardından Sultanlar Ligi'nin ilk maçında Halkbank'a konuk olduklarını hatırlattı. Müsabakanın ilk 2 setini kaybetmelerine rağmen daha sonraki 2 seti aldıklarını ifade eden Gamze, "Son seti maalesef kaybettik ve ligdeki ilk maçımızı 1 puanla kapattık." diye konuştu.

        Yeni bir takım olduklarını belirten Gamze, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Geçen sene de Seramiksan'da yer alıyordum. İlk seneler hep zordur o nedenle hedefi direkt tepeden koymak biraz zor. Yeni bir takım olduğumuz için lige alışacağız. Lige renk katacağımızı düşünüyorum. Özellikle kendi salonumuzda sporseverlerin zevk alacağı maçlar seyrettirmeyi düşünüyoruz."

        - "Dünyadaki en iyi liglerden biri"

        Sultanlar Ligi'nin dünyadaki en iyi liglerden biri olduğunu ifade eden Gamze, "Gelen oyuncuları da görüyoruz. Çok yüksek seviyede oyuncular var. Bizim için zor tabii ki. Özellikle bazı takımlar dünyanın en iyi oyuncularını transfer ediyor. Bizi zorlu bir maraton bekliyor." diye konuştu.

        İç saha maçlarını Turgutlu'daki Yıldırım Beyazıt Spor Salonu'nda oynayacak Seramiksan'ın takım kaptanı Gamze, Turgutluluların her zaman kendilerine destek olduğunu söyledi.

        İç saha maçlarının hep heyecanlı geçeceğine ve Turgutluların destek vermeye devam edeceğine inandığını belirten Gamze, "Benim onlara bir şey söylememe gerek yok, onlar zaten hep bizim yanımızdalar. Bizi daha iyi takip ediyorlar. Her maçımıza geliyorlar. Bizi desteklemeye devam etsinler sonuna kadar." ifadelerini kullandı.

        - Rakip VakıfBank

        Vestel Venus Sultanlar Ligi ilk maçında deplasmanda Halbank karşısında 2-0 mağlubiyetten 2-2 eşitliği yakalayan Seramiksan, son seti kaybedince ligdeki ilk maçından 1 puanla ayrıldı.

        Manisa temsilcisi, ligdeki ikinci maçında 30 Ekim Pazar günü Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda üçüncülüğü elde eden VakıfBank'ı ağırlayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler