Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - ÖZGÜN TİRAN - Tek başına girdikleri Kırklareli Huzurevi'nde hayatlarını birleştiren "Sevimli" çifti, 15 yıldır birlikte mutlu bir yaşamın keyfini sürüyor.

        Huzurevine birer yıl arayla yerleşen Meryem teyze ve Alaaddin amca, eşlerini kaybettiklerinde bir daha evlenmeyi düşünmeseler de birbirlerine olan duyguları onları bir kez daha mürüvvete taşıdı. Kırklareli Huzurevi'nde 15 yıl önce evlenen Meryem ve Alaaddin Sevimli çifti, ikinci baharlarını yaşıyor.

        AA muhabirine açıklama yapan Meryem Sevimli, eşini çok sevdiğini söyleyerek söze başladı.

        İnsanın bazen büyük konuşmaması gerektiğini kendi hayatından örnek vererek anlatan Sevimli, hayat arkadaşıyla mutlu günler geçirdiklerini söyledi.

        Huzurevinde huzuru bulduklarını belirten Sevimli, "İlk eşim öldükten sonra aslında evliliği hiç düşünmedim ama huzurevine yerleştikten sonra şimdiki eşim peşimi hiç bırakmadı ve beni kandırmayı başararak evlendik. 1999 yılında ben huzurevine yerleştim. 2000 yılında da şimdiki eşim huzurevine yerleşti. Geldiği günden beri hep benimle tanışmak istedi. Zamanın huzurevi yetkilileriyle görüşüp evlendik. Daha sonra bize huzurevi müdürlüğünce bir oda tahsis edildi. Çok mutluyuz." diye konuştu.

        Alaaddin Sevimli ise çocuklarının karşı çıkmasına rağmen kalbinin sesini dinleyerek evlendiğini ifade etti.

        Eşini çok sevdiğini dile getiren Sevimli, "2000 yılında huzurevine yerleştim. Bir yıl boyunca Meryem hanımı gözüme kestirmiştim, o zamanın huzurevi müdürünün yardımı ile tanıştık ancak çocuklarım bana karşı çıktı ama aşkım çocuklarımın önüne geçti. 15 yıldır çocuklarım benimle hiç konuşmuyor ama olsun bir gün onlar da hatalarını anlayacaklar. Biz eşimle burada birbirimize arkadaş, dost olup zamanımızı geçiriyoruz. Eşimle çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler