Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Uzunköprü Belediyesi'nce Edirnekari ve müzik kursuna kayıtların devam ettiği bildirildi.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 1 Kasım Salı gününden itibaren başlayacak olan kurslara kayıtların Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Hizmet Binası Halk Masası'nda devam ettiği belirtildi.

        Atatürk Kültür Merkezi çok amaçlı salonlarında müzik eğitmeni eşliğinde gitar, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği kurslarının verileceği aktarılan akçıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Aynı zamanda Yeniköy mahallemizde bulunan Zübeyde Hanım Kadın Faaliyet Evi'nde devam eden Edirnekari kursu için ikinci kayıt dönemi başladı. Kurslarla ilgili bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımızı 31 Ekim Pazartesi günü mesai bitimine kadar belediye hizmet binası girişinde bulunan halk masası ve Atatürk Kültür Merkezine bekliyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler