Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde inşaatı tamamlanan Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu açılışı için hazırlıklar tamamlandı.

        Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın memleketi Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde yaptırılan spor salonu, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in adını taşıyacak.

        Kaymakam Fikret Dağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapılan spor salonunu ile ilçeye çok önemli bir tesisin kazandırıldığını söyledi.

        İlçeye katkılarından dolayı Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı, iş adamı Sadettin Saran'a teşekkür eden Dağ, "15 Temmuz kahramanı şehidimiz Ömer Halisdemir'in ismini taşıyacağı spor salonumuzun tüm hazırlıkları tamamlandı. İlçemiz iş adamı Saran sayesinde ilk defa bir spor salonuna kavuştu. Gençlerimizin ve öğrencilerimizin daha zinde olabilmeleri için sportif ve diğer sosyal etkinlikleri yapabilecekleri güzel bir mekana kavuşmuş olduk. Yarın saat 12:30'da Yeniöz Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi'inde düzenlenecek olan törenin ardından Saran'ın da katılımı ile spor salonu hizmete girecek. Halkımıza, gençlerimize şimdiden hayırlı olmasını diler, tüm halkımızı açılışa davet ediyorum." diye konuştu.

        Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in adının verildiği spor salonunun açılışı yarın yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler