Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Ereğli ilçesinde Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlköğretim Okulu öğrencileri, Ereğli Kaymakamlığı personeline, naylon poşet kullanmanın çevre kirliliğine neden olduğunu belirterek bez torba dağıttı.

        Okul Müdür Vekili Bülent Karaçam, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin "Eko Okul" projesi kapsamında naylon poşetlerin yarattığı çevre kirliliğine dikkati çekerek kaymakamlık personelinden bez torba kullanmalarını istediklerini söyledi.

        Projenin 2 yıldır sürdürüldüğünü ve çeşitli bölgelerde de dağıtımının gerçekleştirildiğini anlatan Karaçam, kaymakamlık personeline gösterdiği yakın ilgiden dolayı da teşekkür etti.

        Öğrenciler, Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, daire müdürleri ve personele de bez torba dağıttı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler