Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, merkezdeki köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

        Öztürk, valilik toplantı salonunda gerçekleşen programda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe sürecini anlattı.

        Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) / Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturmaları nedeniyle sokakta mağdur edebiyatı yapıldığını dile getiren Öztürk, şunları kaydetti:

        "Tabi hukuki süreç devam ediyor, gereken yapılacaktır. Bu soruşturmanın içerisinde olan yönetici olarak gönül rahatlığıyla ifade ediyorum ki soruşturmalar ince elenip sıkça dokunarak yapılıyor. İbadet yapan bütün vatandaşlarımıza hepimizin saygısı sonsuz, iş ibadet kılıfı içerisinde ihanete karışmışsa göğsümüzü siper ederek buna dur demesini de biliriz, 15 Temmuz’da da bunu yaptık."

        Öztürk, devletin verdiği görevleri yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, muhtarlara emniyet teşkilatına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

        Uğur Öztürk, daha sonra muhtarların sorunlarını dinledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler