Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK (AA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediyede muhtarlarla yakından ilgilenecek bir birim oluşturacağını kaydetti.

        Yağcı, yaptığı yazılı açıklamada, muhtarların yerel yönetimde gerçekleştirdiği çalışmaların önemine işaret ederek, "Bilecik Belediyesi olarak, muhtarlarımız ile ilgilenecek ve onların görüş, talep ve şikayetlerini alacak bir birim oluşturuyoruz. Böylelikle muhtarlarımız çok daha kolay ve etkin bir şekilde istek ve önerilerini sunabilecekler ve zamanın verimli kullanılması açısından da büyük katkılar sağlayacak" ifadelerini kullandı.

        - "Çemberimde Gül Oya" sergisi

        Bilecik Valiliği, Bilecik Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ''Çemberimde Gül Oya'' adlı yöresel kültürler sergisi açılacak.

        Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde ''81 İl 81 Kültür'' teması ile gerçekleştirilecek sergi, 28-29 Ekim tarihlerinde gezilebilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler