Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, AK Parti İstişare Toplantısı'nın Afyonkarahisar'da yapılmasının kentin tanıtımı için faydalı olduğunu söyledi.

        CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

        Geçtiğimiz hafta sonu yapılan AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın Afyonkarahisar'da yapılmasının kentin tanıtımı açısından son derece önemli ve faydalı olduğunu söyledi.

        Demirkırkan, şehrin taleplerinin hükümet yetkililerine eksiksiz iletildiğini umduğunu belirterek, "Bir Afyonlu olarak Afyonkarahisar'a bir çivi çakan kim olursa olsun yanındayız, destekleriz. Çünkü başka bir Afyonkarahisar yok. Çünkü burası hem doğduğumuz, hem doyduğumuz, hem de öldükten sonra mahşer gününü bekleyeceğimiz yer. Ali Çetinkaya, Halil İbrahim Özsoy, Abdülkadir Akcan, İsmet Atilla, Güneş Öngüt, Hasan Dinçer, Ahmet Karayiğit ve Mete Tan ve adını sayamadığım Afyonkarahisarımıza hizmeteden nice devlet adamlarımıza da yaptığı hizmetlerden dolayı minnettarız." dedi.

        28 Ekim Cuma günü Dinar'da Dinar CHP İlçe binasının açılacağını kaydeden Demirkırkan, "Dinar ilçemizde, mülkiyeti partimize ait bir bina kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışımıza CHP Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel ve bölge milletvekillerimiz katılacak. Saat 17.00'deki bu açılışımızın ardından Cumhuriyet Balosu'na katılacağız." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler