Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yapımı devam eden Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne tahsis edilecek olan binada incelemelerde bulundu.

        Tesiste gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi alan Toçoğlu, hakem ve gözlemcilere modern bir tesis kazandırdıklarını söyledi.

        Toçoğlu, tesiste inşa çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Bilindiği üzere Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne yeni bir tesis yapacağımızın müjdesini vermiştik. Kısa süre önce projemizin yapım ihalesine çıktık. Yer tesliminin ardından yüklenici firma bölgedeki çalışmalarını hızlı bir şekilde başlattı. Şuan çatı imalatı devam ediyor. Yeni Sakarya stadyumunun hemen karşısında inşa edilen Atletizm Pisti'nin yanındaki alana modern bir tesis kazandırıyoruz. Spor camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

        Yaklaşık 315 metrekarelik alan üzerine inşa ettikleri tesisin içerisinde toplantı salonu, kafeterya, idari odalar ve hakem odalarının yer alacağını belirten Toçoğlu, "Günün şartlarında hakemlerimizin tüm ihtiyaçlarına karşılık verecek şekilde bir proje hazırladık. Hakem arkadaşlarımız burada bir araya gelerek, çalışmalar gerçekleştirecekler." dedi̇.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler