Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce'nin Yığılca ilçesinde belediye tarafından yapılan şehitlik abidesi çevresinde peyzaj çalışmalarına başlandığı bildirildi.

        Belediyeden yapılan açıklamada, ilçede bulunan Harmantepe mesire alanına yapılan şehitlik abidesinin çevre düzenleme çalışmalarının başladığı belirtildi.

        İlçe tarihinde 50'den fazla şehidin olduğunun anımsatıldığı açıklamada, Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'in şu ifadelerine yer verildi:

        "Hain terör örgütü PKK'nın şehit ettiği ilçe nüfusuna kayıtlı 8 şehidimiz var. Sadece son üç ayda iki şehit vermiş bir ilçeyiz. Bu anlamda istiyoruz ki şehitlerimize yakışır bir alan olsun, asırlar boyunca hiç kaybolmasın, onların aziz hatırası hep yaşasın. Bu konuda da hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz, kaçınmayacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler