Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA ( AA) - Avrupa Birliği ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından koordine edilen "Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ile İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı" kapsamında Çiftlikköy Belediyesi tarafından hazırlanan proje kabul edildi.

        1 yıl boyunca devam edecek proje kapsamında Çiftlikköy'de yaşayan 18-44 yaş arası dezavantajlı 400 vatandaşa istihdam edilebilirliklerini arttırmak amacıyla Yalova Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (GİOSB) ve Yıldız Teknik Üniversitesi ile eğitimler verilmesi planlanıyor. Göker Tarım, Kuzey Tekstil, Taşsan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR Müdürlüğünün de katılımcı olacağı proje 1 Kasım 2017 tarihinde tamamlanacak.

        Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Çiftlikköy Belediyesi olarak ilk kez bir Avrupa Birliği hibesinin alındığını kaydetti.

        Silpagar, "İmzasını attığımız bu proje ile ilçemizde dezavantajlı grupların sosyal entegrasyonu ile istihdam edilebilirliklerinin geliştirilmesi” hibe programına katılmış bulunuyoruz. Bu proje Çiftlikköy’e bundan sonra gelecek hibe projelerinin de önünü açacaktır. Çiftlikköy halkına, belediyemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." ifadesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler