Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, terör örgütü mensupları ve çeşitli suçlara karışmış kişileri yakalamaya yönelik trende asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

        Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı asayiş ekiplerinin halkın huzurunu tehdit eden terör örgütü mensupları ve suça karışan kişilere yönelik asayiş uygulamalarını sürdürdüğü bildirildi.

        Buharkent, Kuyucak, Nazilli ve Sultanhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin katıldığı uygulamada, Denizli-İzmir-Basmahane seferini yapan yolcu treninde kimlik kontrolü yapıldığı ve 199 kişinin sorgulandığı, olumsuz bir duruma rastlanmadığı kaydedildi.

        Açıklamada, jandarma ekiplerinin halkın huzur ve mutluluğu için zaman ve mesai kavramı gözetmeksizin çalıştığı vurgulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler