Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Samsun merkezli 9 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve OHAL kararnamesiyle kapatılan Canik Başarı Üniversitesinde çalışan 39 zanlı adliyeye sevk edildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında Samsun'un Vezirköprü ilçesi ile Ankara, Adana, Trabzon, İstanbul, Mersin, Isparta, Kastamonu ve Muğla'da düzenlenen operasyonda gözaltına aldığı, 7'si kadın 39 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Zanlılar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

        Samsun merkezli 9 ilde 24 Ekim'de düzenlenen operasyonda, kapatılan Canik Başarı Üniversitesinde görevli, aralarında daire başkanı, müdür, öğretim üyesi, araştırma görevlisi, okutmanların da bulunduğu 39 kişi gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler