Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Altayoğlu, mesajında, Cumhuriyet'in ilanının 93. yıl dönümünü hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

        Bu zaferin, halkın iradesine dayanan ve vatandaşların yönetime katılmasına imkan veren Cumhuriyetin ilanı ile taçlandırıldığını vurgulayan Altayoğlu, şöyle devam etti:

        "Millet olarak, 29 Ekim 1923 günü temelleri atılan Cumhuriyetimizin 93. yıl dönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhuriyetimiz ve demokrasimiz bugün her zamankinden daha kuvvetli her zamankinden daha emin adımlarla ilerliyor, gelişiyor ve güçleniyor. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yıl dönümünde, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm şehitlerimizin ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler