Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Elmalı Belediyesince askere gidecekler için program düzenlendi.

        Belediye düğün salonunda yapılan etkinliğe katılan Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, askerlere görevlerinde başarılar diledi.

        Türk toplumunda askerliğin farklı bir yeri bulunduğunu ifade eden Öztekin, "Askere gidecek kardeşlerim, hayatınızın önemli bir döneminde bulunuyorsunuz. Sizler çok şanslısınız, vatan için görev yapmaya gidiyorsunuz. Yeni bir hayat, yeni arkadaşlıklar, yeni tecrübeler edineceksiniz. Sizden geriye kalan aileleriniz, sizlerin yaptığı hizmetle gurur duyacak. Bu zamanı yıllarca hatıralarınızda anlatacaksınız. Biz de belediye olarak böyle bir zamanda sizleri bir araya getirmek, kaynaştırmak istedik. Allah, görevinizi tamam eylesin, güle güle gidin. Hayırlı görevler." diye konuştu.

        Askere gidecek gençlerle oyun oynayan Başkan Öztekin, daha sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen hediyeleri dağıttı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler