Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, Kızılay Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Danıştekin, mesajında, her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası'nın, Türk Kızılayının ulus açısından önemini vurgulamak ve karşılıksız sunduğu hizmetlere kamuoyu desteğini sağlamak açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

        Türkiye genelinde faaliyet gösteren Türk Kızılayı Şubeleri ve tüm okullarda çeşitli etkinliklerle kutlanan haftanın "Kızılaycılık" felsefesi ve temel ilkelerini tanıtmak ve benimsetmek adına bir şans olduğunu vurgulayan Danıştekin, şunları kaydetti:

        "Türk Kızılayı, gönüllü olarak yürüttüğü tüm çalışmalarında vatandaşların desteğine ihtiyaç duymaktadır. Gerçekleştirilen çalışmaların doğru araçlarla halkımıza aktarılması bu çalışmaların devamlılığına büyük katkı sağlamaktadır. Savaşta ve barışta, sosyal hayatta, uluslararası alanda ve afetlerde birçok görev üstlenen Türk Kızılayı, mensubu olduğu hareketin 7 temel ilkesinden biri olan gönüllülük esasına göre çalışmalarını yürütmektedir. Türk Kızılayının sonsuz bir özveriyle gerçekleştirdiği çalışmalarda temel gücü yardımsever halkımız ve Kızılaycılık ruhudur."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler