Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Afşin Belediyesi tarafından öğrencilerde çevre bilinci aşılamak amacıyla "Çevre ve Çocuk" isimli kitap hediye edildi.

        Gazi Osmanpaşa İlkokulunda gerçekleştirilen programda, kitapları öğrencilere dağıtan Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, çevre bilincinin çocuklara küçük yaşlarda aşılanmasının önemini belirtti.

        Öğrencilerin çevre konusunda bilgi edinebileceği ve not tutabileceği ajanda şeklinde kitap hazırladıklarını anlatan Güven, şöyle konuştu:

        "Günümüzde çevre kirliliği etkilerinin artması ve bu etkilerin doğrudan insan sağlığı üzerinde meydana getirdiği olumsuz sonuçlar nedeniyle çevre kirliliğinin önlenmesi ve bu yönde yapılması gereken çalışmalara verilen önem artmıştır. Elinizdeki kitaplarla çevremizin korunması, gereksiz tüketimden kaçınma, sağlıklı beslenme ve tasarruf yapabilme konularında çocuklarımızı bilinçlendirmeyi hedefliyo­ruz. 'Çevreci çocuk kimdir?', 'nasıl çevreci bir hayatım olur?' ve 'büyüklerimizi nasıl çevreci birer insan yaparız?' sorularının cevabını kitabımızın sayfalarında bulacaksınız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler