Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce Valisi Zülkif Dağlı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Dağlı, mesajında, cumhuriyetin her türlü zorluk ve yokluğa rağmen, Türk milletinin özünde var olan birlik ve beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının, muasır medeniyet seviyesine erişmiş güçlü bir Türkiye kurma azim ve kararlılığının gurur verici eseri olduğunu belirtti.

        Dağlı, 1919'da çok zor şartlarda başlatılan Kurtuluş Savaşı'nın 1923'te yeni devletin kuruluşuyla taçlandırıldığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

        "Cumhuriyet, insan haklarından adalete, eğitimden sağlık hizmetlerine kadar her alanda demokratik, hukukun üstünlüğüne dayanan ve sosyal devlet olmanın gereğini yerine getirmiş, altyapıdan sanayiye, tarımdan hizmet sektörüne, ulaşımdan iletişime kadar her alanda önemli atılımlar gerçekleştirerek, halkının refah seviyesini yükseltmiş bir Türkiye demektir. Tarihin hiçbir döneminde boyunduruk altına girmeyen, özgürlüğünden taviz vermeyen ve bu uğurda canını seve seve feda eden bu milletin evlatları, 15 Temmuz'da ülkemizin birlik ve beraberliğine devletimizin bekasına kasteden FETÖ/PDY terör örgütünün haince darbe kalkışmasına yönelik olaylarla ilgili ihanet şebekelerine karşı tüm dünyaya ders olacak şekilde tek ses, tek nefes olmuş, asil bir duruş sergilemiştir. Bundan sonra da bin yıllık kutlu yürüyüşümüze devam edip, hedeflerimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Bu sıkıntıları 2023 hedeflerimize ulaşarak geride bırakacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler