Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Keleş, mesajında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı, ülkenin birlik ve beraberliğini yıkmaya tevessül eden her türlü girişime rağmen bundan 93 yıl önceki aynı birlik ve kardeşlik duygularıyla kutladıklarını belirtti.

        Keleş, cumhuriyetin daimi bekçileri olan Türk milletinin, 15 Temmuz’da meydana gelen hain darbe girişimine karşı gösterdiği dik duruşu ve karşı darbesiyle Türkiye Cumhuriyeti’ne, demokrasisine ve milli iradesine sahip çıktığını vurgulayarak şunları kaydetti:

        "Böylesine bir dik duruş ile ülkesine sahip çıkan aziz milletimizin cumhuriyeti şüphesiz yüzyıllar boyunca devam edecektir. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere şehit ve gazilerimizi, İstiklal mücadelemizde ve 15 Temmuz’da göğüslerini siper eden şanlı kahramanları rahmet ve şükranla anıyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler