Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY (AA) - Aksaray Kadın Platformu ve Hanımeller Kadın Grubu dernek üyelerinin yaklaşık 1 yıl önce başlattığı "Askıda Ekmek" kampanyası ile ihtiyaç sahibi ailelerin ekmek ihtiyaçları karşılanıyor.

        Aksaray Fırıncılar Odası Başkanı Halis Altınsoy, yaptığı açıklamada, kampanyadan günlük 250 kişinin faydalandığını söyledi.

        Yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerini sevindirdiğini belirten Altınsoy, şunları kaydetti:

        "Dernek üyelerince başlatılan "Askıda Ekmek" kampanyasını sürdürüyoruz. Fırınlara ekmek almak için gelen vatandaşlarımız birer, ikişer fazla ekmek alıp askıya çıkarıyor. Bazı vatandaşlarımız aylık düzenli olarak ekmek parası ödeyip, her gün mutlaka askıda ekmek olmasını istiyorlar. İhtiyaç sahibi ailelerde gelip askıdan ekmeklerini ücretsiz alıp gidiyorlar. Günlük kampanyadan 250’ye yakın aile faydalanmaya başladı. Vatandaşımızın da kampanyaya desteği her geçen gün artıyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler