Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Türkiye Oryantiring Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulu'nda, Hacer Akyüz başkanlığa getirildi.

        Genel kurul, Ankara Manhattan Otel'de toplam 200 delegeden 188'inin katılımıyla yapıldı.

        Divan Kurulu başkanlığını Ali Muhammet Tanrıyaşükür'ün yaptığı genel kurulda, başkanlık için Tekin Çolakoğlu ile Hacer Akyüz yarıştı. Akyüz, 95 delegenin oyuyla başkan olurken, geride kalan dönemde bu görevi yürüten Çolakoğlu, 93 oyda kaldı.

        Hacer Akyüz'ün yönetim kurulunda Ayhan Çiftçi, Ayşe Alaşan, Ali Elgün, Ali Rıza Ceylan, Aydın Ulusoy, Erkan Ömeroğlu, Faruk Altınok, Fatih Bektaş, Hacı Ali Okur, Mehmet Top, Metin Altepe, Ömer Faruk Petek, Şevket Halil Kara ve Şule Sümer yer aldı.

        Akyüz, başkan seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada, tüm oryantiring camiasının kazandığını söyledi.

        Çolakoğlu ve ekibine teşekkür eden Akyüz, "Oryantiring bayan aday seçerek bu genel kurulda tarih yazdı. Makamımı şahsi çıkarlarım adına kullanmayacağım. Bütün kulüpleri eşit kucaklayacağım. Yolumuz açık olsun." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler