Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Yozgatlı şehit aileleri "Bir Ölür Bin Doğarız Projesi" kapsamında Samsun'da ağırlandı.

        Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Ayvacık Kaymakamlığının ortaklaşa hayata geçirdiği "Bir Ölür Bin Doğarız Projesi" kapsamında kente gelen 40 şehit ailesi çeşitli etkinliklere katıldı.

        Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı ve Ayvacık idari amirleri tarafından bir otelde karşılanan şehit yakınları daha sonra burada öğrencilerin hazırladığı programa katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile şehit Ömer Halisdemir'i anlatan oratoryo gösterisi ve Türk Halk Müziği konserinin ardından şehit aileleri Ayvacık Barajı'nda Samsunum 2 gemisi ile tur attı.

        Programın ikinci gününde Samsun'un tarihi ve turistik yerlerini gezen şehit yakınlarına ziyaret anısına Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler