Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 3 ila 6 Kasım tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan "Ordu Tanıtım Günleri" fuarına katılacaklarını söyledi.

        Anlayan, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul Maltepe'de gerçekleşecek fuarda, ilçeyi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.

        Tüm Orduluları fuardaki stantlarını ziyaret etmeye davet eden Anlayan, "Ordu Büyükşehir Belediyemiz ve diğer ilçe belediyelerimizle birlikte bizler de İstanbul'da Ordu Tanıtım Günleri'nde olacağız. Fuar hazırlıklarımızın son aşamasına geldik. Fatsa ilçemizin tüm güzelliklerini, turizm ve projeler açısından İstanbul'da anlatma imkanı bulacağız. Belediye olarak fuarda turizm tanıtma görselleri, çalışmaların yer aldığı dergi ile Fatsa 2017 Takvimini dağıtacağız. Ayrıca hemşehrilerimize bol bol fındık ikramında bulunacağız." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler