Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - DenizBank'ın Türkiye'deki 689'uncu şubesi, Muğla'nın Yatağan ilçesinde açıldı.

        Açılış töreninde konuşan Şube Müdürü Mehmet Aybar, 1938 yılında Türk denizcilik sektörüne finansman sağlamak amacıyla kurulan DenizBank'ın, Türkiye’nin 81 ilinde hizmet verdiğini söyledi.

        Yatağan Şubesi'nin, Türkiye'deki 689'uncu, Muğla'daki ise 7'nci şube olduğuna dikkati çeken Aybar, "Yatağan halkının bankacılık ihtiyaçlarını DenizBank'ın kaliteli hizmet anlayışıyla karşılıyoruz. Başta tarım, bireysel ve KOBİ bankacılığı olmak üzere halkın tüm bankacılık ihtiyaçlarında yanlarında yer alıyoruz. Bankanın yenilikçi ürün ve hizmetlerinden artık Yatağan halkı da yararlanabiliyor." dedi.

        Törene, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, DenizBank Batı Anadolu Müdürü Hasan Özer Orhan ile ilçedeki iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler