Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Ula ilçesinde av tüfeğiyle bir kişiyi öldürdükten sonra kaçan zanlı, jandarma ekiplerince İzmit'te yakalandı.

        Ağustos ayında Ula ilçesi Akyaka Mahallesi'nde kaptan Salih Ateş’i Beyaz Ada-1 teknesinde pompalı av tüfeği ile vurarak öldürdükten sonra kaçan Abdullah Aydın'ın yakalanması için ilçe jandarma komutanlığı tarafından özel ekip oluşturuldu.

        Jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucu zanlının irtibat kurabileceği yakınları ve arkadaşları takibe alındı. Çalışmalar esnasında çok sayıda güvenlik ve MOBESE kayıtları incelendi. İncelemeler sonucunda jandarma ekipleri zanlının İzmit'te olduğunu belirledi.

        Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla gözaltına alınan zanlı, Muğla'ya getirildi.

        İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Aydın, tutuklandı.

        - Olay

        Ağustos ayında Akyaka Mahallesi'nde tur teknelerinin bulunduğu alanda aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen Tahsin B. ile Abdullah Aydın ve B.Y. arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın ardından bölgeden ayrılan Aydın ve B.Y, gece geç saatlerde tekrar 48 DE 388 plakalı araçla iskeleye gelerek Beyaz Ada-1 teknesine ateş açmış tekne kaptanı Salih Ateş (59) hayatını kaybetmişti. Olayın ardından kaçan Abdullah Aydın'ın yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler