Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, bir kişi tutuklandı, bir kişide gözaltına alındı.

        Alınan bilgiye göre, soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, daha önce FETÖ darbe girişimi soruşturmasında görevinden uzaklaştırılan Yenice İlçe Müftülüğü personeli Mehmet Karaöz, gözaltına alındı.

        Evinde yapılan aramada "1 dolar" ele geçirilen Karaöz, emniyetteki işlemlerinin ardından, adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

        Polis ekipleri ayrıca, örgütün şifreli haberleşme programı "Bylock"u kullandığı, adliye ve cezaevi "İmamı" olduğu öne sürülen Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeli harita mühendisi G.G'yi gözaltına aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler